2011-04-03

Höga vyer

Häromdagen kom ett lite större swell in vilket resulterade i rolig segling och bränd näsa. Det seglades barnstjärts-släta masthöga vågor på Kanaha i flera timmar. S njöt av att slippa segla och istället vila musklerna en dag. Vi hade hoppats på att få se segling på Jaws men när vi kom dit var det ingen där så vi körde till Hookipa och tittade till ett gäng av världens bästa seglare. Underhållande minst sagt. A och E brydde sig inte så mycket om seglingen utan ägnade sig åt att bada som vanligt.


Idag vaknade vi tidigt och passade därför på att åka upp på Haleakala-vulkanen som faktiskt är strax över 10000 fot. Blåsigt och kallt men en överaskande fin tur. Mäktigt att stå på kraterkanten och titta ut över Maui. På hemvägen stannade vi till och tittade på när några killar blåste förbi på skateboard. 


På kraterkanten

'Ãhinahina, Silverswords

Yeeeaaahhh!

Smulpolisen

Morgonsurf med barnen

1 kommentar:

Staffan sa...

Vi är grymt avis! Och Casper är det garanterat också med tanke på de fina badbilderna!
Här hemma så går vi in på tredje veckans tung förkylning... Jag står upp men Hanna har legat en vecka med bihåleinflammation, hon tål inte penicilin - så det är bara att bita ihop... Vilket hon gör... Vi är asociala så vi hoppas vi blir friska till ni kommer hem så vi får vara sociala med er!
Det har blåst här hemma så många har haft premiär, men ingen surf för oss som ni förstår.