2011-04-07

Kalas

Det var dags för firande! Den femte april för sex år sedan förlovade vi oss på Hookipa och detta skulle vi naturligtvis fira lite. Vi köpte med oss picknick-lunch från Mana Foods och njöt av fin utsikt över vindsurfarna som stillastående försökte parera starka strömmar och 5 meter höga vågor. Kalasandet slutade inte där utan fortsatte med ett 1-årskalas för Måns och 40-årskalas för hans far. Vi lyckades ta ett kort med papegoja, Pina Colada, blomsterkransar, palmer, öl, hav och vågor på samma bild. Typiskt Maui helt enkelt. Papegojan ser ni på närbild nedan. Den började uppe i en palm och slutade i Natalies hår innan kvällen var slut.

Idag har vi haft det lite mer vindfattigt och istället snorklat, badat, lekt i vågor, ätit pannkakor, tittat på hoppande valar och åkt över ett lavafält. Typiskt Maui helt enkelt, ännu en dag.

Snålskjuts till stranden

Mauis bästa lekplats!

Snyltgästen

2 kommentarer:

Robert sa...

Gojan heter tydligen Coco har vi fått höra.

/Robert

Ylva sa...

Grattis till så många år som förlovade! Nu vill vi få fira er och era härliga små på bröllop eller familjefest eller nånting i sommar! Jag organiserar gärna, så kan ni bara njuta av att stå i centrum! Ha ha, jag vet nog vad ni gillar!