2011-04-21

Vem kan segla förutan vind?

Nä, det är inte så roligt att inte få surfa. Men som vi brukar säga: det finns sämre ställen att inte surfa på! Här kommer en bildsammanfattning av vad man mer kan göra:


Leka med upphittad badring

Leka hula-hula-flickor

Umgås med vänner i solnedgången

Åka "The Sugar Cane Train"

Simma runt i ett verkligt akvarium...

Dricka kaffe!!!
(man ska säga "double shot short latte" för att få den god)

Äta grillad tonfisk med mangosalsa, chili och sötpotatis
Sebastian har fått segla lite och blev fotograferad på Hookipa en av dagarna. Det har varit väldigt lite vind och ganska svårseglat med emellanåt ganska stora vågor och en hel del proffs som tar för sig. Ta en titt på Mauiwatershoots!
Till Alexanders stora sorg åkte favorit-Elsa med familj hem till Sverige idag. "Min tjej" som Alexander sa i bilen. Vi får se hur vi överlever sista veckan utan det sällskapet. Men som vi sa, det bästa med Elsa är att hon bor i Göteborg och att vi förhoppningsvis får träffa hela familjen snart igen!

1 kommentar:

Ylva sa...

Härligt alla fyra fina! Jag gillar att ni valt en så vacker och varm plats att inte surfa på. När vi såg matfotot, kom Lo att tänka på en episod på strandrestaurangen i Indien, där ett par blev presenterade två olika sorters färska fiskar och en krabba, för att få välja middag. Då hoppade krabban ner i sanden! Vi skrattade och skrattade! Och paret valde inte krabban.