2009-02-25

Spurten

Lördag 21/2

Kom inte ihåg vad vi gjorde på dagen (surf antagligen…) men massa kött på The Grill tillsammans med hela familjen P avslutade kvällen bra! :)


Söndag 22/2

Tävling i Big Bay gör att vi åker till Sunset. Stora vågor som dumpar rätt kraftigt gör att Saga tackar nej till erbjudandet att gå ut. Efter att ha sett proffsen simma efter grejerna ett antal gånger känns det helt rätt. Sebastian går ut i alla fall och Saga får ett pass med toköverriggad 3,7 på sjön istället senare.

Ikväll åker hela familjen P hem och det känns tråkigt att säga hejdå även om det bara är ett par dagar innan vi åker hem också. Att det har varit skoj med lite sällskap och liv i huset märks extra mycket nu när det är tyst.


Måndag 23/2

Första morgonen utan Leahs små glädjeskrik vid 6-tiden. Känns riktigt tomt i huset! När vi kommer utanför huset ser vi små sotflagor flyga i luften. När vi kommer utanför grinden inser vi att man inte ser Taffelberget eller staden överhuvudtaget trots klarblå himmel ovanför oss. Och mer aska i luften märks av. Som vanligt när man är på semester har man ingen koll på vad som händer, och det känns konstigt att kanske vara nära en storbrand utan att ens veta om det. Förhoppningsvis är det inte i något bostadsområde…Vi försöker fråga några sydafrikaner, men de skakar bara ovetande och ointresserat på axlarna.

Jaja, vi får väl koncentrera oss på dagens surf och åker till Sunset. Fina vågor, men åter igen lite för lite vind. 5,3 försöker vi med både Saga och Sebastian, men ger upp efter en stund och sticker till sjön med picknick till lunch. Ett riktigt bra och långt pass för Saga där många slag, gippar och ett par duckgippar sitter. Efter tips från S-66 blev det också ett bra vulcan-skutt som ska följas upp framöver.


Tisdag 24/2

Grattis morfar Bertil!

Idag är det varmt och vindstilla och vi inköper solglasögon till Saga, dricker milkshake, mojitos och strawberry daiquri på stan och fixar sedan med skatten på Waterfront så vi har det gjort. Ska försöka att inte shoppa mer nu! Dopp i poolen gör att Alexander skrattar högt när han äntligen blir lite svalkad.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk vad tiden går fort när man har skoj!

Vi har med spänning följt era små glimtar från alla upplevelser ni haft. Det verkar som att dagarna med magbekymmer hos några av er inte har stört vistelsen allt för mycket och att de övriga dagarna väl har kunnat kompensera för dom olägenhetrna det gav.

Hoppas att det inte är en vulkan helt nära er som liksom S gjort ett vulkanskutt och hostar aska.

Se nu till att de sista dagarna blir fina, och säg åt piloten att flyga lågt och sagta så inget farligt kan hända!

Välkomna åter till snö och kyla!
/A+B-O

A+B-O sa...

å va är ett vulcan-skutt??