2009-02-28

Hemma

Onsdag 25/2

Vi tar det lugnt på förmiddagen med Internet-uppdatering och fika på Bayside. Det blåser inget och Saga lyxar med att få en 45 minuters rygg och nack-massage för hyfsad peng. Efter en strosande promenad nere vid havet tar vi kväll. Köper hem massa gott till middag och delar på en flaska vin.


Torsdag 26/2

Vi bestämmer oss för att ägna sista dagen åt museum och lite fortbildning i Sydafrikas historia. På väg dit åker vi dock förbi sjön och gör en U-sväng vid nästa korsning för att åka och hämta surfgrejer. Vi får läsa på i en bok istället!

Skoj segling kanske just för att den var så oväntad. Efter billig och god sushi-lunch tar Sebastian ett kvällsåk på Sunset för att suga ut det sista ur resan. Kvällspackning och försök att torka grejer innan vi beger oss av hemåt.

Incheckningen går smidigt utan köer och strul. Vi har faktiskt marginal till övervikten i våra väskor. Himla tur vi tog med oss lite gamla kläder vi kunde göra oss av med innan hemresan.

Boardingen blir dock inte lika strulfri. Våra platser är upptagna och tanten som sitter där vägrar flytta på sig och vi vägrar ta en plats utan beby-säng. Hon säger sig ha bokat just de platserna. Vi är vansinniga på tanten och har medhåll från platserna runt omkring. En schnubbe ber tom om ursäkt och menar att sånna är inte alla Holländare. Efter ett tag och lite engagemang från de högsta hönsen på planet ger tanten upp och sätter sig 4 rader bakom. Trotts detta lyfter planet på utsatt tid. Alexander sover ganska mycket under resan upp till Amsterdam, han är exemplarisk och resan går smärtfritt förutom att man inte sovit så gott.

Nu sitter vi i Amsterdam. Sista etappen hem till Göteborg går om 3 timmar. Vi kan rekommendera beby-lounge'n i terminal E. Soft med en egen liten cirkel som innehåller en typ av spjälsäng kombinerat med 2 sittplatser, läslampor och gardiner kring det hela i nät som gör det mycket privat. Allt i grön gallon.


Resan har varit underbar och vi har redan bokat upp november!

Inga kommentarer: