2009-07-29

DK och nya segel

Bror med vänner kommer till Göteborg för att kolla Madonna den 8:e. Sedan länge är alla bäddar i staden upptagna. Det är helt otroligt faktiskt. Nästan alla vi känner har vänner som kommer på besök antingen för U2 eller Madonna. För att de skall få plats bjuder de oss på en hotellnatt någon annanstans. Fast vi har ju buss och gratisnätter är bättre att lägga på en Stenabiljett till Danmark tycker vi, därför bokade vi en tur den 8:e med hemresan som flexibiljett så vi kan stanna längre eller kortare om vi vill. Skall bli skönt att komma till Danmark igen, var länge sedan nu.

Nya segel dimper snart ner också. Detta år blir det Boxer 4.0 - 4.7 - 5.4. Kommer kring den 20:e aug. Himla tur man är ledig så man får testa direkt! Skall bli intressant med ett nytt segel i linjen. Har ju kört Force sedan 06 nu. Enligt rykten har de fått ner vikten väldigt mycket på seglen. I snitt kring 30% har jag läst men det tror jag på när jag vägt dem själv. Hur som helst skadar det ju aldrig med en lätt rigg. 4.0 lär ju kännas otroligt lätt då det även riggas på 340mast.

Torsdag - Fredag verkar bjuda på möjlig episk segling. Hoppas allt kommer stämma med regn och barnvakt å allt annat som numera måste lira för att stavas episkt!

Ses på vattnet!

Inga kommentarer: