2009-07-20

Surf?

Det har inte mycket segling den senaste tiden. Det har mest varit barn och förfall i form av sommarfyll, dvs rätt mycket vin på verandan i Åre. Fröken har haft 2 veckor semester och vi stack upp till Åre för att kolla till stugan lite. Alltid lika skönt att komma upp dit. Alex gillade dock inte sluttnignen kring stugan så det var lite jobbigt att bara vara inne när det regnade. Som tur är så finns badet nere på HC som besöktes 2 gånger. Hann med ett par turer på fjället också medelst bärstol som funkade riktigt bra. Får bli en sådan om vi skall åka skidor i vinter.

Det roligaste som hänt den senaste tiden är att det faktiskt redan gått ett helt år sedan Alex kom, tiden går sjukt fort ibland, samt att jag testade SUP en eftermiddag i Lejet. Riktigt kul trotts att det var platt som tusan. Körde en timme och försökte ligga på lite för att få det till ett litet träningspass. Fick helt klart mersmak. Naish har en uppsjö av SUP
s inför 2010 som de redan släppt på naishsurfing.com vissa är såpass korta att de går in i bussen. Skall försöka låna en under semestern i slutet av aug.

Kom på att det numera dricks gottigottgott kaffe också.... Jura


Ses på vattnet ikväll och imorgon!

Inga kommentarer: