2011-09-12

Veckans länktips

Just nu sitter sveriges surfare och planerar, flyttar möten och ser till så allt är klappat och klart inför veckans vind och vågor som börjar pumpa in i eftermiddag och ser ut att hålla i sig till torsdag.
Har du möjligheten kan det bli underbara dagar på vattnet. Har du inte möjlighet att ta dig ut listar jag nedan några viktiga länkar att titta in på under dagarna.

I Klitmöller börjar idag Kia ColdHawaii PWA som kommer sända live precis som förra hösten. Det ser ju ut att kunna bli en succe även denna gången. Förra året såg det ut såhär mest hela tiden:

© PWA
ColdHawaii sänder Live här med början om ett par timmar, första möjliga start är idag 13:30. Dagsschema hittar man här.
PWA kör som vanligt sin knapphändiga LiveTicker som inte behöver kommenteras eller jämföras, för den delen, med Quicksilver Pro som jag såg med bra kvalle på min iPhone på spårvagnen hem i fredags. Det ligger för övrigt en liten Highlights-film på ynka 20min att titta på där ifall du missade det hela.
Sedan finns det en WebCäm som sänder året runt i Klitmöller med lite sämre upplösning men som kan vara kul att känna till. Man ser lite av det nya bygget också som är riktigt fint ute på udden.

Ha en skön vecka allihop!

Inga kommentarer: