2010-03-03

Kartonger

Tiden går fort trotts att man tycker vintern varit lång. Snart är det dags att flytta, väldigt snart. Packningen går långsamt hos familjen "skjuta upp" och snart får vi verkligen sätta fart. 
I helgen skaffade vi 30 bättre begagnade flyttkartonger och jag var nere i källarförrådet och rensade ut det på skräp. Det blev oroväckande lite vilket betyder att allt som står där inne skall behållas, inte bra. Idag skall jag försöka gå upp på vinden och se över de kartonger som vi ej rört sedan förra flytten. Vill man flytta med dem en gång till? Jag skall försöka vara tuff i förhandlingarna med mig själv ang. vad som skall slängas och vad som skall sparas.

Allt annat verkar ramla på plats som det skall. Det är avstämt med målarfirman som skall fixa väggarna och vi var på banken och snackade med en mycket trevlig tjej om lånen. Kul med en positiv och inspirerande bankkontakt igen tänkte vi tills hon sa att hon skulle byta jobb. Samma sak som förra gången vi hade en bra kontaktperson. Skall det vara så svårt att behålla sina anställda? Inte konstigt att de delar ut miljarder i bonusar.

Packa PÅ!




Inga kommentarer: