2010-03-14

1:a lasset

Idag har vi varit på Axessakuten och bekräftat vad jag trodde, nämligen en öroninflammation i vänster öra. Ganska skönt att veta vad det är han dragits med så länge nu och få lite antibiotika.  Blev ganska less på BVC som i princip bara rykte på axlarna och sa att det snart var maj och att det brukar gå över då. 
Vi har även tömt källarförrådet och lagt allt som var där i bussen. Trodde inte allt skulle gå in faktiskt men det gick utan problem. Rätt bra med buss såhär i flytt-tider. Även Volvon är full med lådor och svalde 9. Det hade nog gått att trycka in 6 till ganska enkelt men eftersom vi inte har något lastnät/galler ville vi inte bygga så högt ifall något skulle hända. Imorgon flyttar vi det första lasset.

Imorgon vid 10.30-tiden är vi husägare. Känns lite galet men kommer nog bli bra. Under veckan som kommer skall målarna in och tapetsera i vardagsrummet och "studion" på övervåningen. Tapeterna kommer gå i svart, silver och grönt. Kommer bli sketsnyggt. Under tiden skall jag försöka packa och köra över mindre lass varje dag men med en sjuk liten kanske det inte blir lika enkelt som jag tänkt. Vi får se, skönt att det inte är någon stress. 

Hus i Klitmöller är bokat i helgen också. Man behöver något att se fram emot.

2 kommentarer:

Markus sa...

Tjena!

Vart är det ni ska flytta? Till Varberg?

Basse sa...

Nej, inte riktigt så långt söder ut. Vi tar små steg och stannar en tid i Eklanda, Mööndal, först!

Gott att du ställde en bakåt häromdagen.