2009-09-28

Surfdagis delux

Oj vad det blåser nuförtiden. Himla tur då att surfdagiset flyter på nästan utan friktion där nere i norra änden av viken. Visst hade det varit kul att segla Åsa eller något Halmstad spot emellanåt men det är väl dumt att klaga när man både får bra surf och vara hemma med lilltoken. Vi väntar med spänning på när den andra lilltoken skall börja valsa runt på fötterna så att han blir lite mera intressant för övriga i sällskapet. Det kommer nog snart.

Igår var vi i berget och åkte rullbräda igen. Skitkul. RocknRollen satt inte riktigt så jag fick nöta i miniminirampen ett tag men till slut så kom den igen. Kul. Har dock jäkligt ont i svanskotan, eller strax under, efter en liten incident där jag slog i som en tallrik fil. Johan körde stabilt som vanligt! Snart får han verkligen ta och börja nöta på ett nytt trick.


På torsdag bär det av till vinden, vågornas och luxus-stangens förlovade land. Prognosen ser minst sagt lovande ut och jag kan glädja alla som inte har möjlighet att smaska wienerbröd med oss under helgen att det säkert blir segling här hemma också vad det set ut som. Blir bra uppvärmning inför turen till Irland som ju oftast bjuder på samma bog som Klitmöller och Hanstholm.


Inga kommentarer: