2009-04-05

Söndagssegling

Idag tog vi det väldigt lugnt på förmiddagen eftersom Alexander är lite förkyld och har lite hosta. Planen var enkel för dagen. Köpa cykel och handla blöjor. Vi såg faktiskt inte att det skulle bli vind förens vid 11-tiden. Ja ja... det skulle väl gå att klämma in lite surf också.

Vi hittade en fin cykel och en jäkla massa blöjor så nu är vi på banan igen. Lagom hemma till 15 för att packa bilen och dra till Björlanda. Funderade rätt länge på att dra till Getskär men eftersom man inte seglar så länge längre, utan turas om, känns det bättra att segla på ett spot närmre Göteborg.

Som vanligt var det knökat på parkeringen och det seglades 4.7. Valde 5.3 men fick gå ner till 4.7 ganska snart. Skön segling i underbart väder. Lite dålig vinkel för att det skulle bygga lite duningar ute i gattet tyvär men lite loopar gick av ändå.
Testade Adde's Boxer 5.0 också och det kändes riktigt bra. Lite lättare att i tricken helt klart men fullt tillräckligt drag. Blir nog ett gäng sådana i höst. De bilder man sett på nästa års Boxer visar dessutom en fet dödskalle uppe i seglet. Riktigt kul! Bra att Naish tar tillbaka lite av sin justea design.


Inga kommentarer: